OCTAsupport ® slimme eersteklas comfort producten 24/7

Slimme comfortabele producten voor onderweg 24/7

Net zoals je telefoon en tv SMART zijn geworden, biedt OCTAsupport ® slimme comfort producten voor kantoor, op reis en thuis.

Geïnspireerd door de gepatenteerde, meermaals bekroonde Octaspring-ruimtevaarttechnologie, hebben we ondersteuningsproducten omgezet in driedimensionale “comfort” producten.

Alle OCTAsupport® comfortproducten zorgen voor een betere drukverlichting, verminderen spanning en pijnpunten door aanpassing aan de natuurlijke rondingen van uw lichaam.

Tegelijkertijd ventileren de OCTAsupport® comfort producten 8x beter waardoor er een koelere ervaring ontstaat. Of het nu thuis, op kantoor of op reis is, OCTAsupport® biedt eersteklas comfort 24/7

Ontdek de OCTAsupport ® producten

 

De OCTAsupport ® comfort producten

OCTAsupport ® 8 in 1 kussen

Het OCTAsupport® 8 in 1 kussen is het enige multifunctionele kussen voor comfortabel zitgenot, ontspanning en hulp bij het trainen.

OCTAsupport ® Therapeutisch rugkussen

Het rugkussen met een directe houdingstherapie.
OCTAsupport® is ontworpen om een ​​gezondere positie voor uw wervelkolom te creëren wanneer u op kantoor, in de auto, in het vliegtuig of op de bank zit.

OCTAsupport ® Zitkussen

Een luxueus en comfortabel kussen met twee comfort zijden. Het zitkussen transformeert elke stoel tot een luxueuze wellness stoel met een eersteklas comfort ervaring.

OCTAsupport ® Lichaamskussen

Comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Ondersteunt uw heup, knie, enkel, benen, schouders en nek. En is zeer geschikt voor vrouwen die in verwachting zijn.

OCTAsupport ® reiskussen

Het coolste en meest comfortabele reishoofdkussen op de markt. Letterlijk koel!
De gepatenteerde OCTAspring schuimveren bieden driedimensionale ondersteuning door het vermogen om zich te vormen naar de natuurlijke rondingen van uw lichaam. Zij bieden ondersteuning, verlichting, comfort en zorgen voor een onmiddellijke correctie van uw lichaamshouding.

OCTAsupport ® half body Lichaamskussen

Comfort en ondersteuning voor knie, enkel, benen, nek. Ideaal voor yoga. En is zeer geschikt voor vrouwen die in verwachting zijn.

Houdingscorrectie

De gepatenteerde OCTAspring schuimveren bieden driedimensionale ondersteuning door het vermogen om zich te vormen naar de natuurlijke rondingen van uw lichaam. Zij bieden ondersteuning, verlichting, comfort en zorgen voor een onmiddellijke correctie van uw lichaamshouding.

Drukpunt Verlichting

Alle OCTAsupport® producten zijn onafhankelijk getest en bieden 8 x betere drukpunt verlichting dan ieder ander vergelijkbaar schuimkussen.

Beter Ademend

Comfort is meer dan een gevoel. Het OCTAvent™ Air system zorgt voor optimale ventilatie. De OCTAsupport® collectie ademt 8 x beter, houdt u koeler, droger en biedt langer en meer comfort.

Bewezen 8 x Betere drukpunt verdeling

Dat betekent dat uw spieren beter ontspannen en uw bloedcirculatie wordt bevorderd. U voelt zich heerlijk ontspannen, wat u ook doet, waar u dat doet…
…en hoe langer u geniet van OCTAsupport, hoe comfortabeler het wordt…

 

Links: normale bureaustoel
Rechts: ondersteuning met het OCTAsupport® zitkussen

Onze passie is u meer comfort te bieden – 24 uur per dag – thuis – op het werk – onderweg. Wij hebben de nieuwste technologieën gebruikt om een geheel nieuw concept in comfort te ontwikkelen.

Octasupport® producten zijn zo veelzijdig. Onze kussens helpen u beter en meer te ontspannen en te genieten, waar u ook bent en wat u ook doet.
Vriendelijk voor u, vriendelijk voor onze planeet.

Vriendelijker voor onze planeet.

Wij gebruikten 50 % minder grondstoffen en er ontstaat bij de productie nauwelijks afval. Onze OCTAsupport producten zijn 30% lichter. Gemakkelijk dus om mee te nemen en… milieuvriendelijk.

Goedgekeurd door experts

Onze techniek voldoet aan de hoogste normeringen, zelfs voor de eisen die gelden in de veeleisende vliegtuigindustrie.

Uw veiligheid is gegarandeerd.

Wij werken met OEKO Tex materialen, dat garandeert dat er geen schadelijke stoffen in onze producten zitten.

8 REDENEN OM COMFORTABELER TE LEVEN

Gedreven door innovatie

Bekend door innovaties op het gebied van comfort in de luchtvaart brengt de OCTAspring-technologie nu optimaal comfort binnen handbereik.

Hij ademt echt

OCTAspring is 8 x meer ademend dan standaardschuim, waardoor uw OCTAsupport® producten koeler en droger zijn.

Slim van binnenuit

In het hart van de OCTAsupport® producten ligt de SMARTcomfort engineering. De combinatie van slimme technologie en menselijke passie om unieke comfortoplossingen te creëren die perfect bij u passen.

Eerste klas comfort voor betaalbare prijzen

OCTAspring-technologie gebruikt 50% minder materiaal en bij de productie ontstaat vrijwel geen afval. Deze besparingen stellen ons in staat slimme en vooral betaalbare eerste klas OCTAsupport® producten te bieden.

Vriendelijk voor onze planeet

OCTAsupport ® is het nieuwe groen. We hebben onze ecologische voetafdruk verkleind door OCTAsupport ® producten lichter en 100% recyclebaar te maken.

Persoonlijk comfort

Ons team heeft ruim 100 jaar ervaring met bekroonde comfortoplossingen. Met OCTAsupport ® bent u verzekerd van het nieuwste en beste comfort en krijgt u optimale ondersteuning voor uw lichaam.

Populair

De 5 sterren recensies van onze klanten spreken voor zich. Wij zijn ervan overtuigd dat u OCTAsupport ® heerlijk gaat vinden.

Superieure kwaliteit

OCTAsupport ® producten zijn intensief getest en hebben bewezen dat ze materialen van superieure kwaliteit gebruiken in vergelijking met andere ondersteuningsproducten.